Fes-te Gran a Verdum!

El projecte Escola de Salut (Actualment “Fes-te gran a Verdum”) sorgeix de l’espai de treball Ser gran a Verdum, on es reuneixen professionals d’entitats i serveis del territori dedicats a treballar amb gent gran, així com veïns i veïnes a títol individual del barri.

Fes-te gran a Verdum és un cicle de xerrades, tallers i activitats que giren al voltant de la prevenció de l’aïllament social, de la solidaritat i de l’envelliment actiu. Objectius que sorgeixen de la taula de Ser gran a Verdum i que conforma una eina d’apropament dels recursos professionals a la població del territori. La programació del “Fes-Te Gran a Verdum” va començar el 2017. Les sessions són conduïdes per professionals del territori i es realitzen una tarda a la setmana de 17h a 19h aprox., al Casal de Barri de Verdum.

  • Necessitats derivades del diagnòstic de salut: Arrel del diagnòstic realitzat l’any 2016, el grup assumeix el treball de les necessitats que tenen a veure amb gent gran i salut. S’està actualitzant la graella de recursos existents per a cadascuna de les necessitats plantejades per, a partir d’aquests, identificar què trobem a faltar, què podríem fer per donar resposta o reduir-les, ja sigui apropant recursos de l’àmbit de ciutat que puguin aterrar al barri, ja sigui creant-ne de nou

La programació que es porta a terme vol ser un espai de trobada i relació de veïns i veïnes i professionals del barri on compartir elements de reflexió al voltant del fet de  fer-se gran.

Impulsa Associació Comunitària Verdum – Col·labora Ajuntament

Algunes Imatges de les sessions “Fes-te gran a Verdum”