Inserció sociolaboral

Accions  en el marc de la Comissió d’Inserció Sociolaboral de Roquetes-Verdum:

  • Aula d’orientació i recerca de feina al Punt Òmnia de Verdum: servei obert a tothom, la gent pot venir a fer-se el currículum, cercar feina per internet, cercar formació, etc. El Punt Òmnia també està realitzant cursos d’informàtica orientats a la recerca de feina per a persones derivades del SOC.
  • Projecte Tastet d’Oficis: projecte conjunt dels barris de Verdum, Roquetes i Trinitat Nova : orientació i formació de joves menors de 21 anys que no han acabat els estudis de secundària. El procés d’aprenentatge es desenvolupa simultàniament mitjançant la prestació d’un servei real a partir d’unes pràctiques en un context productiu que van articulant, dia a dia, els altres elements: relacions, comunicació, hàbits laborals, continguts tècnics, etc.
  • Seguiment del programa “Treball als barris” de Barcelona Activa
  • Impuls i implicació a la Xarxa d’Inserció Sociolaboral de Nou Barris
  • Dispositius Insercoop: Club de Feina, un espai obert on les persones que s’hi apropin podran fer-se o refer-se el seu CV, consultar ofertes de feina, etc,  acompanyades d’una figura tècnica de suport.

CLUB DE FEINA 9 Barris (març a maig 2017) un espai pensat per donar-te suport a la teva recerca de feina per ordinador de forma gratuïta.

Quan es farà? De març a maig, els divendres acordats de 9:30 a 13:30h
Març: Divendres 10, 17, 31
Abril: Divendres 7, 28
Maig: Divendres 5, 12, 26

On està? Al Casal de Barri de Verdum. Casal de Barri de Verdum, Carrer Luz Casanova, 4-6

Qui podrà anar? Totes les persones treballadores en situació d’atur o en actiu majors de 16 anys que vulguin trobar o millorar la seva feina.
Què he de fer si vull anar? Pots venir qualsevol divendres a les 9’30 al Casal de Barri de Verdum a la sessió informativa.

Què oferirà?
Posarem a la teva disposició:
– Ordinadors amb connexió internet i una impressora.
– Models de CV i cartes de presentació.
– Llistats de pàgines web per la recerca d’ofertes de feina i d’empreses per fer autocandidatura.
– Informació sobre: el mercat de treball, entrevistes de feina, psicotècnics, dinàmiques de grup, programes que es fan a la teva ciutat i voltants, oportunitats de treball,..
A més, podràs comptar amb l’assessorament tècnic de personal qualificat per resoldre els teus dubtes professionals.

Organitza: Insercoop, en el marc de les activitats del Pla Comunitari de Verdum

Esdeveniment per compartir en facebook

Algunas imágenes Club de Feina:

 

Altres ACTIVITATS Comissió d’Inserció Roquetes – Verdum

GRUP DE PERSONES AFECTADES PER LA CRISI (els dijous 12 de gener al 30 de març, de 10h a 12h)diptic-grup-dafectats-per-la-crisi_pagina_1 diptic-grup-dafectats-per-la-crisi_pagina_2

La crisi econòmica que estem vivint ha impactat negativament en les condicions de vida de les persones, això afecta directament la nostra salut, augmenta el risc d’aïllament, baixa l’autoestima…

Volem poder compartir col·lectivament els efectes de la crisi i mirar d’ajuntar-nos per trobar solucions conjuntament! Aquest és el propòsit del GRUP DE PERSONES AFECTADES PER LA CRISI: Trobar-nos, parlar-ne, donar-nos suport i plegats trobar més horitzons.

Si fa temps que estàs a l’atur i et sembla que ja ho has provat tot apunta’t! Si vols inscriure’t , pots: – Trucar a: 93 3596572, o
– Envia run correu a: placomunitariroquetes@gmail.com, o
– Passar’t per el Pla Comunitari Roquetes, c.Cantera,59 baixos .

Activitat dirigida preferentment a persones de Nou Barris

Les sessions seran els dijous de 10h a 12h, al Centre Ton IGuida – Carrer Romaní, 6, Map: https://goo.gl/maps/PyjT87HQcVP2