Grups motors veïnals

Arrel del procés participatiu en el marc del Fes-Te Gran a Verdum 2019, s’han generat dos grups motors veïnals per iniciativa dels participants. Aquests recullen diverses necessitat que el veïnat ha trobat, com per exemple la falta d’activitats culturals al barri. D’aquesta manera els grups s’han autogestionat per poder portar a terme les seves inquietuds, amb el suport del Pla Comunitari de Verdum.

Els grups estan oberts tothom que hi vulgui participar, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres, no importa quina edat tinguis ni hi ha cap requisit, només tenir ganes de fer coses!

  • Grup motor de Cinefòrum: aquest grup que ja està en marxa des de setembre del 2019, organitza cicles de Cinefòrum a Verdum. És un grup de 5 persones interessades en el cinema i en el debat. Un cop al mes ens trobem per decidir i preparar la pel·lícula que es projectarà a la Biblioteca Les Roquetes i cada mes visualitzem una pel·lícula, documental, etc. Us deixem algunes de les pelis que hem vist fins ara:

Grup motor intergeneracional: es tracta d’un grup de veïnes que es posa en marxa amb ganes de realitzar activitats intergeneracionals, entre elles ofereixen tallers de sabó artesanal, taller d’història oral, costura… Des del Pla Comunitari de Verdum, s’està treballant per oferir aquestes activitats a centres escolars i instituts del barri.

Si voleu participar o més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres!