Inserció sociolaboral

Accions  en el marc de la Comissió d’Inserció Sociolaboral de Roquetes-Verdum:

  • Aula d’orientació i recerca de feina al Punt Òmnia de Verdum: servei obert a tothom, la gent pot venir a fer-se el currículum, cercar feina per internet, cercar formació, etc.
  • Projecte Tastet d’Oficis: projecte conjunt dels barris de Verdum, Roquetes i Trinitat Nova : orientació i formació de joves menors de 21 anys que no han acabat els estudis de secundària. El procés d’aprenentatge es desenvolupa simultàniament mitjançant la prestació d’un servei real a partir d’unes pràctiques en un context productiu que van articulant, dia a dia, els altres elements: relacions, comunicació, hàbits laborals, continguts tècnics, etc.
  • Seguiment del programa “Treball als barris” de Barcelona Activa
  • Dispositius Insercoop: Club de Feina. El Club de feina és un espai per a que els veïns i veïnes propers a Verdum puguin fer recerca de feina i d’altres temes relacionats (formació, recursos del barri, tallers…) a partir de l’ordinador, tenint l’opció de fer ús de la fotocopiadora/impressora i del telèfon per emetre trucades, a més de poder fer consultes a tècnics/ques sobre orientació i recerca de feina.

CLUB DE FEINA 9 Barris un espai pensat per donar-te suport a la teva recerca de feina per ordinador de forma gratuïta.

A partir de Setmana Santa 2020 es realitzarà 2 dies per setmana:
Els DIMARTS i DIJOUS de 15:00 a 17:30h a l’Associació
de Veïns de Verdum. (Carrer Robert Robert,2 de  Barcelona).

Qui podrà anar? Totes les persones treballadores en situació d’atur o en actiu majors de 16 anys que vulguin trobar o millorar la seva feina.
Què he de fer si vull anar? Pots venir qualsevol divendres a les 9’30 al Casal de Barri de Verdum a la sessió informativa.

Què oferirà?
Posarem a la teva disposició:
– Ordinadors amb connexió internet i una impressora.
– Models de CV i cartes de presentació.
– Llistats de pàgines web per la recerca d’ofertes de feina i d’empreses per fer autocandidatura.
– Informació sobre: el mercat de treball, entrevistes de feina, psicotècnics, dinàmiques de grup, programes que es fan a la teva ciutat i voltants, oportunitats de treball,..
A més, podràs comptar amb l’assessorament tècnic de personal qualificat per resoldre els teus dubtes professionals.

Què he de fer si vull anar?

El Club de feina està obert per a tothom, podràs venir quan anar? et vagi bé dintre de l’horari establert. Aquelles persones que necessiteu assessorament tècnic per part del personal qualificat, cal que reserveu dia i hora per venir. Pots demanar hora presencialment, o bé trucant al següent telèfon: 653.24.19.75

Organitza: Insercoop, amb el suport de l’AVV Verdum, el Casal de Barri de Verdun i el Pla Comunitari de Verdum.

Algunes imatges del Club de Feina: