Tots i totes convidats a la TROBADA COMUNITÀRIA 2017 “Compartim mirada, fem comunitat”

És un plaer convidar-vos a la Trobada Comunitària de Verdum 2017, un espai obert a totes les persones que viuen, treballen o fan vida al barri de Verdum i, per suposat a companys i companyes d’altres barris veïns!

La Trobada Comunitària és un espai al qual es convida a entitats, veïns i veïnes i serveis públics a compartir la feina que uns i altres realitzem per fer de Verdum un millor barri. És un moment per relacionar-nos i intercanviar inquietuds i il·lusions en un ambient distès i amigable.

Trobada Comunitària de Verdum 2017:  Dimarts 28 de febrer a les 17:30h al Casal de Barri de Verdum, Carrer Luz Casanova, 4, 08042, Verdum, Nou Barris

Aquest any, com moltes de vosaltres ja coneixeu, des de l’Associació Comunitària i l’Equip Tècnic us proposem treballar la idea de comunitat. Cadascú de nosaltres té la seva particular manera d’entendre el món, la vida, les coses que ens passen… I, per tant, segur que també sobre la nostra vida a Verdum. Estem convençuts que la millora del barri és cosa de tots i totes, i que per poder-ho fer és important que puguem arribar a tenir una idea compartida sobre Verdum.

Al llarg d’aquestes setmanes estem recollint la mirada entorn la comunitat i el barri de Verdum de diverses entitats, veïns i veïnes, serveis públics de manera que a la Trobada Comunitària puguem construir aquesta foto compartida de comunitat.

Per organitzar la trobada d’enguany ens hem apropat a diferents grups, entitats, professionals, espais de treball… preguntant, “Què és per a tu la comunitat?” “En quina mesura et sents protagonista d’aquesta?” “Què aportes tu / la vostra entitat / aquest espai de treball / aquest projecte, a la comunitat?”

El proper dia 28 volem, d’una banda, compartir amb tots i totes vosaltres un recull d’allò que ha sortit en aquestes trobades prèvies  i, de l’altra, aprofitar l’espai per seguir, punt a punt, teixint relacions.

També us proposem que aquesta Trobada sigui un espai on compartir inquietuds, coses a millorar, projectes que teniu entre mans, necessitats i noves idees que fem créixer entre tots i totes!

Us hi esperem!
Associació Comunitària Verdum

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.